وبلاگ آموزشی کنکور

تمام مطالب آموزشی کنکور و امتحانات نهایی

وبلاگ آموزشی کنکور

تمام مطالب آموزشی کنکور و امتحانات نهایی

۲ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۹ ثبت شده است

بارم بندی امتحانات نهایی دوازدهمی ها چگونه است؟

حامد صفوی | يكشنبه, ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹، ۰۱:۴۸ ب.ظ | ۰ نظر

 

با فرا رسیدن ایام امتحانات نهایی دغدغه‌‌ی اصلی دانش ‌آموزان یادگیری کامل مطالب کتاب درسی و کسب بهترین نمره است، به ویژه دانش‌آموزان دوازدهمی که نتیجه‌‌ی کسب‌شده در کنکور آن‌ها تأثیر مستقیم خواهد داشت.

در بین دانش‌آموزان گاه برخی از آن‌ها به دلیل حساسیت زیاد با نگرشی نادرست به امتحانات نهایی خود را سردرگم می‌کنند. در حالی که امتحانات نهایی از لحاظ طرح سؤال کاملاً استاندارد بوده و سطح سؤالات دشوار و پیچیده نیستند و نکته‌‌ی مهم توجه به بارم‌بندی هر سؤال است.

 

برای این منظور توصیه می‌کنم دانش‌آموزان حتماً از کتاب‌های پرتکرار و مجموعه سؤالات امتحان‌های نهایی کمک بگیرند و با توجه به بارم‌بندی قسمت‌های مختلف هر سؤال به مطالعه‌‌ی درس بپردازند که این از چند نظر مهم خواهد بود:

 

آشنایی با سبک سؤالات

 

شناخت صحیح از نحوه‌‌ی اصلاح برگه‌های امتحانی از نظر نمره

 

توجه به نکات مهم هر سؤال

 

افزایش اعتمادبه‌نفس و اطمینان خاطر

 

 

در این میان اهمیت بارم بندی نیز غیر قابل انکار است که می توان از طریق لینک های زیر بارم بندی ها را ببینید :

 

بارم بندی امتحان نهایی دوازدهم تجربی خرداد و دی و شهریور

 

بارم بندی امتحان نهایی دوازدهم انسانی خرداد و دی و شهریور

 

بارم بندی امتحان نهایی دوازدهم ریاضی خرداد و دی و شهریور

 

 

منبع : بارم بندی کانون قلم چی

 

  • حامد صفوی

شرایط برگزاری امتحانات نهایی خرداد 99

حامد صفوی | پنجشنبه, ۴ ارديبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۳۰ ب.ظ | ۰ نظر

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش باحضور در برنامه «انتهای الوند» شبکه دو سیما درباره راهکارهای دستگاه تعلیم و تربیت برای تداوم امر آموزش در ایام تعطیلی کرونا و نحوه برگزاری امتحانات و اتمام سال تحصیلی توضیح داد.

 

علیرضا کمرئی در این برنامه با اشاره به ایجاد بحرانی که بیش از 80 درصد نظام‌های آموزشی را در دنیا درگیر کرده است گفت: امروز در همه دنیا فرایند آموزش متوقف شده است که این شرایط متفاوت تبعات منفی و مثبتی برای ما در پی داشت. از طرفی ایجاد شرایط جدید فرصتی برای افزایش توانمندی‌های آموزشی و ایجاد متدهای جدید در امر یاددهی و یادگیری را فراهم کرد اما از طرف دیگر بسیاری از دانش‌آموزان ما باتوجه به اینکه به جریان آموزشی معمول در مدارس عادت کرده بودند، شاید به سختی با وضعیت جدید هماهنگ شوند.

  • حامد صفوی